oyka-logoo
Bina Güçlendirmesi

Bina güçlendirmesi, günümüzde deprem tehlikelerine karşı, oluşacak can kaybını önlemek amacıyla yapılan, binayı yapısal faaliyetlerle depreme dayanıklı hale getirmeyi amaçlayan çalışmalardır. Firmamız bina güçlendirilmesi işlemini uzman ekiple sürdürmektedir. Uygun ekip ile sürdürülen çalışmalar oldukça önemlidir ve etkili sonuçlar vermektedir.

Firmamız bu işlemlerde yapının cinsi ve niteliğine göre farklı malzemelerle ve yöntemlerle işini titizlikle yapmaktadır. Bina güçlendirme çalışmalarında amaç olası bir can kaybı en aza indirmektir. Bu nedenle hasarlı binaların onarımı yapılmalıdır. Çevre koşulları ve deprem etkileri de göz önüne alınarak, hasar gören site, apartman, fabrika, iş yeri gibi yerlerin bakım, onarım ve sağlamlaştırılması ile ilgili detaylı bilgilere araştırmalarınız sonucunda ulaşabilirsiniz.

Mantolamadan enjeksiyon yöntemine kadar çok sayıda bina güçlendirme yöntemi firmalar tarafından uygulanmaktadır. Bina güçlendirme uygulamalarında beton, çelik ve karbon fiber gibi malzemeler kullanılmaktadır. Binaların özelliklerine göre en çok kullanılan bazı yöntemler vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ŞİMDİ ARA