oyka-logoo
Kuyu Temel Firmaları

İksa metotlarından olan kuyu temel çalışmaları çoğunlukla yan yana olan binalarda alan kaybını en aza düşürmek için yapılan yöntemdir. Bu yöntemleri uygulayan çalışmalar yapan Kuyu Temel Firmaları bulunmaktadır. Firmamızda, kuyu temel firmaları arasında yer alan uzman ekibi gerekli levhaları ve kaliteli malzemesi olan bir firmadır.

Hayatımızda kentleşmenin büyük oranda çoğalması ve doğal afetlerin çokça yaşanmasından dolayı firmalar inşaata başlarken alan etrafındaki bölümlerin güçlendirilmesi için değişik yöntemler uygulamaya başladılar. Biz de firma olarak bu yöntemlerden faydalanmaya başladık. Yapmaya başladığımız inşaatlarda temelin güçlendirilmesi için kazı şekillerinin yanında kuyu temel yöntemi de uygulanmaktayız. Engebeli arazide, sert zeminli ve su izolasyonu yapılan arazilerde çoğunlukla uygulanmaktayız.

Kuyu temel yöntemi yapmakta olan firmamız hem fiyat açısından uygun hem de arazinin daha küçülmemesi açısından fazlasıyla ehemmiyetli ve çok sık tercih edilen yöntemdir.
Hayat şartlarımızda Kuyu temel çalışmasına ihtiyaç olduğu için çok hızlı şekilde yükselmekte olan bu alan geniş çalışma sahasına sahiptir. Kuyu Temel Firmaları yaptığı tüm işlerinde yüksek deneyimi, uygun fiyatları, tecrübeli çalışanları, kaliteli ve sağlam ekipmanlarıyla tüm imkânları sağlamaktadır.
 

Kuyu Temel Fiyatları

Firmamızda birim fiyatı bir metre küp kazılacak toprağın fiyatı metre küpten hesaplanır.

  • Toprağın fiyatını  
  • Proje ayrıntıları,
  • Zemin raporlarındaki sonuçlar vb. belirler.

Kuyu temel maliyeti öteki iksa yöntemlerine göre çok uygun fiyatlı ve alan kaybı olmaz heyelanı önler ve taşıyıcı işlevini sağlar diğer iksa sistemlerinde farklı kazık sistem uygulandığında arsanızdan metre kare alan kaybı yaşanır ve yeniden perde yapımı için gerek işçilik, demir vb. masraf çıkar.  Kuyu temel çalışması el işiyle yapılan bir çalışma olduğu için ekibimiz en fazla dört kişi çalışmaktadır. İş makinaları kullanılmadığı için maliyet açısından çok avantajlıdır.

Kuyu Temel Firmaları alanında çok bilgili ve yüksek tecrübeli çalışanlarımızla kuyu temel işleriniz için özenle hizmet sağlamaktayız. Memnun kalmanız için itinayla çalışmalar devam ettirerek müşterilerimizin görüşlerini dikkate alırız.

Profesyonel iş ekipmanlarımızla yaptığımız işlerde güven kazanmak için bütün var gücümüz ile çalışmaktayız. Daha fazla bilgi almak için ve tecrübeli kuyu temel firmamız ile çalışmak için iletişim sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ŞİMDİ ARA