oyka-logoo
İş Makineleri Fiyatları

İş makinesi ve kullanım alanları; ülkelerin gelişimi ile birlikte artan sanayi sektörü beraberinde makineleşmeyi ve makine üretimini arttırdı. İlkel el aletleri yerini fonksiyonel iş makinelerine bıraktı. İnsan gücünü aşan işler için üretilen makineler teknolojinin de gelişmesiyle daha da fonksiyonel hale geldi.

İş makineleri; sanayi, ulaşım, inşaat sektörleri için büyük bir milat olmuştur. Gelişmiş ülkelerin bu sektörlerde adını duyurmasında iş makinelerinin katkısı büyüktür. Firmamızda, iş makinesi konusunda önde gelen firmalardan biridir.

İş Makinesi Sınıfları

İş makinelerini, iş makinesi, asfalt ve yol makineleri ve endüstriyel makineler olarak üç sınıfa ayırmamız mümkündür. Bazı iş makineleri; dozerler, yükleyiciler(loder), beton mikserleri, ekskavatörler (Kazı makinesi), skreyperler, greyderler, vinçler olarak örnek verebiliriz.

Asfalt ve yol makinelerine örnek olarak; finişerler, büyük silindirler, küçük silindirler ve frezeleri tünel açma makineleri, örnek verebiliriz. Endüstriyel makinelere ise; kompresörler, forkliftler, jeneratörler, temizlik amaçlı kullanılan makineler olarak örnek verebiliriz. Bu iş makineleri farklı olduğu gibi iş makinesi fiyatları da birbirinden farklıdır.

Bazı İş Makineleri, Fiyatları ve Kullanım Amaçları

İş makinesi fiyatları makinelerin özelliklerine görefarklılık göstermektedir. Firmamızda bulunan iş makineleri nelerdir?

Greyderler: Genellikle yol tesviye işlerinde ve hendek kazma işlerinde kullanılan fonksiyonel çok amaçlı iş makineleridir. Greyder fiyatlarına bakacak olursak üretim yılı, performansı, sıfır ya da ikinci el olma durumlarına göre değişim göstermektedir.

Loderler (Yükleyiciler): Bu iş makinesinin amacı yükleme işlerini kolaylaştırmaktır. Loder iş makinelerinin önden kazıp yükleyen ve arkadan kazıp yükleyen çeşitleri vardır. Loder fiyatlarına bakacak olursak üretim yılı, performansı, sıfır ya da ikinci el olma, önden yükleme ya da arkadan yükleme durumlarına göre değişim göstermektedir.

Beton Mikserleri: Beton karıştırıcı olarak da bilinen çimento, agrega, su ve gerekli katkı maddeleri kullanılarak hazırlanan harcın oluşumunda kullanılır ve homojen bir şekilde karışımı sağlar. Beton mikser fiyatlarına bakacak olursak üretim yılı, kapasitesi, performansı, araçlı ya da araçsız, sıfır ya da ikinci el olma durumlarına göre değişim göstermektedir.

Forkliftler: İnsan gücünün yetmediği ağır yükleri istenen yere kaldırmak amacıyla kullanılan iş makinesidir. Kısa mesafe olan işler için uygundur. Forklift fiyatlarına bakacak olursak üretim yılı, performansı, yük kaldırma kapasitesi, sıfır ya da ikinci el olma durumlarına göre değişim göstermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ŞİMDİ ARA